Scroll to top
Priče koje ne uspavljuju
Share

Za priče koje ne uspavljuju!

Kreiramo uzbudljive stvari, provociramo, inoviramo.

Articoolisan Creative Studio je prirodno stanište radoznalih umova i mjesto gdje ćemo vaše proizvode i usluge tretirati sa mnogo ljubavi i strasti kroz kreativno oglašavanje. Specijalizirani smo za dizajn, web i društvene mreže.

Vjerujemo da možemo isporučiti jedinstvena rješenja pažljivo kreirana da poluče najbolje moguće rezultate. Articoolsan pored Creative Studia postoji i kao Modern Art Shop sa web shop-om na www.art.ba, so check out.

Naš tim čine edukovani i jako motivirani pojedinci sa iskustvom na visokom nivou advertising industrije koji neće samo klimati glavom i slijepo ispunjavati klijentove zahtjeve nego će se argumentovano boriti za ono što je najbolje rješenje .

Dizajn

Ne volimo ništa više od pretvaranja mašte u stvarnost. Naš se tim specijalizirao za branding, ambalažu, ilustraciju i oglašavanje. Bez obzira na to želite li prenijeti ideje u lijepoj jednostavnosti ili upečatljivim vizualima, stvorit ćemo nešto zbog čega će vaša publika salivati.

Web

Izdvajamo se u stvaranju najnevjerojatnijih web doživljaja. Spajanjem vještina UI / UX, grafičkog dizajna, animacije i marketinga pružaju se bezbrojne mogućnosti. Start-up, microsites ili full-blow redizajni, zasigurno će te se oduševiti.

Društvene mreže

Ovdje postaje zanimljivo! Kombiniramo njihovu cjelokupnu paletu vještina kako bismo stvorili vrhunske kampanje. Na čelu strategije pin-point, naš kreativni tim započinje s stvaranjem 'must-see' sadržaja koji će publiku izvući sa svojih mjesta. Dizajniramo, animiramo i kodiramo dok ne budemo spremni za lansiranje! Napokon, naš promocijski tim počinje vikati s krovova kako bi osigurao maksimalnu pokrivenost. Ako želite biti primijećeni, tada znate koga nazvati.