Scroll to top
Priče koje ne uspavljuju
Share
Back
Best of Web Design & Development

Šta treba svakoj jahti?

Scroll

Ko je ta jadranska ljepotica?

Ona je naš klijent i zove se Axiom. To je ime za luksuznu 45’ jahtu. Dizajnirana za ugodna i brza putovanja. Axiom je prava ljepotica na kojoj se mozete opustiti, sunčati. Posjeduje bar, ledomat pa čak i internet konekciju ako bas ne možete da izdržite i svoje selfije objavite naknadno 🙂 Axiom jahta je posebno nadahnjujuća i zadovoljstvo je raditi sa ovakvim brendom, posebno kada su sastanci na njihovom terenu 🙂

01.

Zadatak

Kreirati web stranicu koja će na najbolji način pokazati uslugu unajmljivanja jahte te detaljno opisati dostupne ture. Stranica treba ponuditi brzu rezervaciju koja će raditi na svim uređajima te ostaviti dojam profesionalnog, luksuznog i brenda koji nudi jedinstvenu avanturu.

02.

Razvoj

Kreiran je poseban video za početnu stranu koji će ostavljati snažan prvi utisak. Detaljno su opisane usluge sa prilagođenom aktivnom mapom svake lokacije. Forma za rezervacije je povezana sa mobitelom klijenta na koji u svakom trenutku dobija informacije o rezervacijama.

03.

Zaključak

Web stranica je naravno responsive što znači da je prilagodljiva na sve uređaje i sa mnogih tih uređaja rezervacije pristižu iz svih djelova svijeta.
Klijent je zadovoljan a mi jedva čekamo sastanke na njihovom terenu 🙂